TCA peel

Easy TCA peelingen er en unik peelingsubstans for effektiv hudfornyelse og reparasjon av huden i ansikt og på kropp. Easy Peel forbedrer hudstrukturen og stimulerer til nydannelse av kollagen- og elastin fibre i dermis. Peelingen etterlater huden strammere og glattere. Dette er den sterkeste peelingen vi har, og hovedindikasjoner her er pigmentflekker, grov, voksen hud, «røykehud», store porer, akne og arr. Man tar gjerne tre behandlinger, men dette må man se an i forhold til hvor stort problem kunden har. Her skal man vente minimum to uker mellom hver behandling. Etter en slik peeling blir huden meget rød og stram. Avskalling skjer to, tre dager etter behandling, og man kan også oppleve å få sorte flekker i huden. Dette er melaninet i huden som skal ut, og disse flekkene forsvinner etter hvert.
Trikloreddiksyre er en eddiksyre som har en meget god eksfolierende effekt, og er en veldig effektiv ingrediens i antialdrings behandlinger, mot pigmentflekker og akne. Den kan også bidra til å redusere arrdannelser.

Man opplever i etterkant at huden føles solbrent, hoven og/eller stram etter behandlingen. Denne peelingen medfører flassing i ca 2-4 dager etter behandling. Det anbefales at man tar en ny behandling etter 14-28 dager og gjerne 2-4 ganger.
Indikasjoner: pigmenteringer, ujevn fargetone, uren hud, arr, aldrende hud og solskadet hud.

Pris på behandling